Dagexcursies Ouarzazate

Ben je een een echte filmfanaat of een cultuurliefhebber dan is een dagexcursie naar Ouarzazate zeker de moeite waard. Ouarzazate is de ware toegangspoort tot het zuiden van Marokko, het begin van de Sahara. De Ouarzazate dagexcursie begint met een ophaalservice vanaf je accommodatie rond 07:15 uur. Vervolgens word je naar het vertrekpunt op het Jemaa el Fna plein gebracht voor de rit naar Ouarzazate. Je rijdt richting het magische Atlasgebergte langs berberdorpjes. De Atlas steekt u over via de Tizi-n-Tichka bergpas met zijn adembenemende uitzichten. Er is dan ook voldoende gelegenheid voor het maken van foto’s. De eerste langere stop is bij Kasbah Aït Benhaddou, een UNESCO-werelderfgoed bestemming waar verschillende populaire films en series zoals Game of Thrones en Gladiator werden gefilmd. Na een lunch in een traditioneel restaurant wordt u naar Ouarzazate, het Hollywood van Marokko, gebracht waar de gelegenheid is om de filmstudio’s te bezoeken. Als laatste wordt een bezoek gebracht aan de Kasbah van Taourirt. 
Rond 17.00 zal aan de terugreis naar Marrakech worden begonnen waar je ‘s avonds zal terug zijn.

Inbegrepen:
• Minibus + Chauffeur (privé mogelijk)
• Ophaal- en terugbrengservice (alleen voor hotels in het centrum van Marrakech, buiten het centrum van Marrakech worden extra kosten in rekening gebracht)
• Transportverzekering

Niet inbegrepen:
• Lunch en drankjes (ongeveer 10 euro)
• Gids Aït Benhaddou (3 euro)
• Toegangsprijzen voor monumenten (3 euro)
• Fooien & persoonlijke uitgaven

Advies: Deze wandeltocht vraagt om goed schoeisel. In de warmere maanden raden wij aan goed in te smeren en eventueel een petje/hoed te dragen tegen de zon.

Vanaf 35 euro pp (prive ook mogelijk, prijzen op aanvraag)