Dagexcursie Ourika

Ontsnap aan de drukte van Marrakech en waan uzelf in de prachtige natuur van de Ourika-vallei in het Hoge Atlasgebergte. Inclusief wandeling met gids. Deze Ourika excursie begint met een ophaalservice vanaf je accommodatie rond 08:15 uur. Vervolgens word je naar het vertrekpunt op het Jemaa el Fna plein gebracht en zal je vertrekken richting de Ourika vallei.
Je rijdt langs mooie landschappen onderweg naar de vallei in het Hoge Atlasgebergte, die bekend staat om zijn vele watervallen en Berber-nederzettingen. Ook worden er wat stops gemaakt om de ambachten te zien, waaronder bij een Arganolie vrouwen coöperatie waar je kunt zien hoe de olie geproduceerd wordt. Aangekomen in Ourika word je opgewacht door een lokale gids, die je meeneemt voor een prachtige wandeltocht richting de zeven watervallen van het dorp Setti Fatma (Sti Fadma). Tussendoor is er tijd voor een lunch in een restaurant aan de rivier. Geniet van een ontspannende dag in een prachtige omgeving, waarbij je echt even ontsnapt aan de stad. 
Rond 17.00 uur keren we terug naar Marrakech. 

Inbegrepen:
• Ophaal- en terugbrengservice (alleen voor hotels in het centrum van Marrakech, buiten Marrakech worden extra kosten in rekening gebracht)
• Vervoer per minibus met airconditioning en professionele chauffeur
• Wandeltocht met een lokale gids
• Transportverzekering

Niet Inbegrepen:
• Lunch
• Fooien & persoonlijke uitgaven

Advies: Deze wandeltocht vraagt om goed schoeisel. In de warmere maanden raden wij aan je goed in te smeren en eventueel een petje/hoed te dragen tegen de zon.

Vanaf 35 euro pp (prive ook mogelijk, prijzen op aanvraag)